Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Янко Янев е свидетел на инцидента с блъснатите майка

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Янко Янев е свидетел на инцидента с блъснатите майка
Коментари Харесай

Свидетел на инцидента с блъснатите майка и деца в Несебър: Разхвърчаха се, беше страшно

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Янко Янев е очевидец на случая с блъснатите майка и две деца на пешеходна пътека в Несебър. Мъжът е бил с мотор до мястото на ужаса: 

" Жената си пресичаше на пешеходната пътека културно, държеше си децата за ръце. Видяхме ги, пред мен стопира кола, аз спирам откъм гърба и от горната страна идва жълта кола, която без никаква реакция напряко ги опустоши, разхвърчаха се дамата, децата  - във въздуха, по земята, нещо ужасно беше. Никаква реакция нямаше от страна на водача, жълта кола, не знам такси ли беше. Нашите таксита са хубави, хората - напълно други.

Този си махна табелата, това му беше първата реакция. Той слезе, вика " няма нищо, няма нищо " и ние като пренасяхме дамата да седне на бордюра и го изгоних, тъй като нямаше смисъл да стои там. 

Още двама мъже се притекоха на помощ. Една жена събра багажа на фамилията.

Той си стоеше в профил и реакцията му беше несъответстваща. Обадихме се на Бърза помощ, преминаващата кола за спешна помощ стопираха, качиха дамата и децата. " - описа мъжът.

Ще се тръси водача предизвикал ПТП-п то, а самата жена е споделила, че ще търси правата си по правосъден път, излиза наяве то репортажа по БТВ. 

Кола опустоши на зебра в Несебър майка с двете й деца, оповестиха от пресцентъра на бургаската полиция през вчерашния ден.

Лек автомобил с бургаска регистрация, ръководен от 66-годишен мъж от Свети Влас, лишил преимуществото и блъснал пресичащите 49-годишна жена от Пазарджик и двете ѝ деца – 9-годишни близначки. По информация на лекарите майката е с комоцио и е настанена в поделение " Неврохирургия ". Децата не са съществено потърпевши, съобщи Стандарт.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР